Resetujte lozinku

Rezultati pretrage

Kućni red

 

Pridržavenje kućnog reda u našim apartmanima je strogo propisano pravilo.

Gosti treba da se domaćinski odnose prema inventaru apartmana. Svaka šteta koja nastane napežnjim gosta mora biti nadoknađena od strane istog.

  • Chek-in (prijava) je od  14h.
  • Chek-out (odjava) je do 12h.

kucni_redPrilikom ulaska u apartman, ukoliko gost uoči bilo kakvu nepravilnost u apartmanu,istu treba odmah prijaviti osobi koja ih je primila u apartman ili direktno kontaktirati agenciju Rent a Flat putem telefona. Ovo je bitno iz razloga što će gostu biti naplaćena šteta koju nije prijavio i čiju reklamaciju nećemo uvažiti jer nije blagovremeno prijavljena.

U apartmanima se mora poštovati javni red i mir,ne sme se praviti buka i galama,kako u apartmanima tako i na stepeništu zgrade,posebno u vremenu od 14h-17h i od 22h-09h.

Organizovanje žurki u apartmanu je strogo zabranjeno.

Gostima koji ne poštuju kućni red biće otkazana rezervacija, odnosno moraće napustiti apartman bez prava povraćaja novca.

Ukoliko gost ostane duže u apartmanu, od propisanog vremena za Chek-out, biće mu naplaćen naredni dan,izuzev u slučaju kada je nemogućnost gosta da napusti apartman naša krivica.

U Apartman koji nije pet friendly, ne smeju se unositi životinje.

U slučaju nestanka dragocenosti iz apartmana,ne snosimo odgovornost.

Apartmani su u potpunosti opremljeni sa tehnikom tako da se strogo zabranjuje unošenje i korišćenje rešoa i grejalica.

U slučaju požara,poplave ili drugih vanrednih situacija,treba odmah kontaktirati Rent a Flat agenciju ili nadležne službe na brojeve teleofona koji se nalaze u odeljku – važni telefoni.

Gost je u obavezi da apartman ostavi u istom stanju kakav je zateklao prilikom ulaska u isti (čist, uredan i neoštećen).