Resetujte lozinku

Rezultati pretrage

Sve o rezervacijama

 

Rezervacija apartmana

reservedVašu rezervaciju možete izvršiti putem e maila ili telefona. Ukoliko želite da rezervaciju izvršite putem e maila, nakon odabira apartmana na našoj stranici dovoljno je da proverite njegovu raspoloživost i popunite ponudjeni obrazac zahteva sa Vašim ličnim podacima, brojem telefona i datumom dolaska i odlaska. Vrlo brzo nakon slanja obrasca od nas ćete dobiti odgovor sa potvrdom i tek tada će Vaša rezevacija postati važeća.

Validnost rezervacije

Sve dok ne dobijete naš odgovor i potvrdu zahteva za rezervacijom vaša rezervacija nije validna. Ako nas kontaktirate putem telefona pored usmene potvrde dobićete dodatnu potvrdu vaše rezervacije ili putem e maila ili slanjem sms poruke.

Nepredvidjene situacije

U slučaju bilo kakve incidentne situacije, kvara u apartmanu (kvar na elektromreži, problem sa vodovodnom ili kanalizacionom instalacijom, itd) ili drugih nepredvidjenih okolnosti (viša sila), naša je obaveza da Vam pronadjemo adekvatan zamenski smeštaj bez dodatnih troškova. Ukoliko iz opravdanih razloga ne budemo bili u mogućnosti da Vam pronadjemo zamenski smeštaj ili budemo prisiljeni da otkažemo Vašu rezervaciju usled više sile, vratićemo Vam u potpunosti iznos rezervacije koji ste uplatili za sve dane koje ste bili primorani da provedete van apartmana u kojem se desio kvar.

Otkazivanje rezervacije

Prilikom otkazivanja vaše rezervacije pozovite nas isključivo putem telefona. Molimo Vas da rezervaciju otkažete blagovremeno. Ukoliko ste uplatili avans, prilikom otkazivanja rezervacije zadržavamo pravo na uplaćenu sumu. Visok kvalitet našeg poslovanja zavisi izmedju ostalog i od vaših sigurnih rezervacija.

Skraćenje boravka

Ukoliko zbog nepredvidjenih okolnosti morate da skratite boravak u nekom od naših apartmana, obzirom da se naplata smeštaja vrši unapred naše je pravo da zadržimo celokupno naplaćenu sumu.

Zamena apartmana

U slučaju potrebe za zamenu apartmana naravno da ćemo Vam maksimalno izaći u susret koliko je u našoj moći. Na našem sajtu sve fotografije apartmana su realne tako da možete biti sigurni da će apartman koji ste izabrali biti verodostojan.

Plaćanje boravka

Naplata smeštaja se vrši unapred, isključivo na dan ulaska u apartman i to prilikom preuzimanja ključeva od apartmana. Naplata smeštaja se može izvršiti u dinarima ili u eurima.

Avansno plaćanje

Avansne uplate od 20% ukupnog iznosa su obavezne za boravke duže od pet dana, odnosno od 50% ukupnog iznosa za rezervaciju smeštaja za Novogodišnje praznike. U slučaju otkazivanja rezervacije naše je pravo da zadržimo celokupno uplaćen avans